TattooYourMind

 • Da li tetoviranje boli?

  Da. Tetoviranje je donekle neugodno, ali sasvim podnošljiva procedura koju milioni ljudi izdrže bez ikakvih problema. Poseta zubaru i depilacija su neuporedivo bolniji procesi. Tetoviranje prouzrokuje iritirajući peckavi osećaj čiji intenzitet zavisi od mesta na kojem se tetovirate i Vaše individualne osetljivosti. Nikakvi anestetici, droge niti alkohol ne smeju se koristiti jer loše utiču na završni izgled i kvalitet tetovaže. Ukoliko sumnjamo da ste pod uticajem bilo čega nabrojanog odbićemo Vas i zamoliti da se udaljite.

 • Nemate 18 godina?

  Nema zakona koji propisuje starosnu granicu za tetoviranje. Svaki studio ima svoje pravilnike i etičke norme. Kod nas ukoliko ste stariji od 16 a mlađi od 18 godina, možete biti usluženi u pratnji jednog od roditelja ili staratelja. Vi i Vaš pratilac morate pokazati odgovarajuće lične dokumente sa slikama.

 • Kako izabrati?

  Po pravilu, većina klijenata prvi put zahteva premalenu sliku pretrpanu sa što više detalja i to na mestu za koje uopšte nije prikladna odbijajući pri tom svaki savet te tvrdeći da je to prva i poslednja tetovaža koju će uraditi. U stvarnosti se velika većina klijenata, po našem iskustvu, vraća s željom da prošire prvu tetovažu jer im je ona nakon kratkog vremena postala premalena. Mnogi klijenti svaki put stavljaju nove, veće i kvalitetnije odabrane tetovaže jer su se nakon prve oslobodili straha od bola i reakcija okoline. Zatražite pomoć pri izboru dizajna i mesta na telu, mi ćemo Vas savetovati tako da Vasa tetovaža bude proširiva ili uklopiva u eventualne veće slike, kao i prilagođena delu tela koji želite ukrasiti.

 • Nakon tetoviranja

  Zaštitna folija se nosi narednih 2 sata. Nakon toga, tetovažu je potrebno lepo oprati vodom i pH neutralnim sapunom. Tetovažu prati dok cela površina ne bude glatka. Opranu tetovažu lagano osušiti peškirom ili papirnim ubrusom, i na suvoj koži naneti sloj PANTENOL kreme, tako da se cela površina beli od kreme. Ovaj postupak ponoviti uveče, kao i prvo jutro. Nakon toga, više tetovažu nemojte prati, samo je mažite kremom narednih 7 - 10 dana, 4 - 5 puta dnevno dok se skroz ne isperuta.

Zakazivanje

 • Alex, Nis:
  +381 63 417 988
 • Zocky, Villingen:
  +49 151 11591123
 • Marcel, Oberhausen:
  +49 176 77089002

Tattoo artists